Gris cu lapte si caramel

de nilgun in Dulciuri, 21 Iul 2013 | 5448 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 ml lapte
  • 2 linguri zahara , in lapte
  • 5 linguri zahar pentru caramel
  • un plic zahar vanilat
  • 60 gr. gris
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gris cu lapte si caramel:

Laptele se pune la fiert cu cele 2 linguri de zahar si cu zaharul vanilat. Dupa ce a fiert, se pune grisul si se amestecacu un tel ca la mamaliga. Se opreste focul si se lasa.

Se caramelizeaza cele 5 linguri de zahar, si se toarna in catronelele in care urmeaza sa punem grisul. Se toarna grisul deasupra. se lasa putin la racit, dupa care se rastoarna pe o farfurie.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Gris cu lapte si caramel" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Gris cu sos caramel